25N: el MALL s'adhereix a la CUP!

> els motius del MALL:

L'assemblea del MALL, reunida el 10 d'octubre, va acordar adherir-se a la candidatura de la CUP-ALTERNATIVA D'ESQUERRES que es presenta a les eleccions autonòmiques del 25N. Una adhesió que és compartida per moltes entitats i grups municipals alternatius arreu de Catalunya.

El MALL ha estat una candidatura municipalista i en el seu sí hi havia diferents opcions sobre l’organització de Catalunya en l’estat: des del federalisme fins a l’independentisme. Per respecte a aquesta diversitat i per ser un grup exclusivament municipalista, el MALL no s'havia declarat independentista, però sí s’havia manifestat públicament a favor que el poble català decidís el seu propi futur.

Els esdeveniments polítics que venen de l'estat espanyol (sentència contra l'estatut, el govern del PP que està desmuntant l'estat del benestar, l’atac a l'escola catalana, la incapacitat del nacionalisme espanyol en plantejar un estat federal durant els 34 anys de democràcia, inclòs el PSOE, etc.) han fet que molta gent comenci a pensar que ha finalitzat la relació amb Espanya i que cal pensar en un camí propi vista la impossibilitat de diàleg amb l'estat espanyol immers en un nacionalisme espanyolista.

Per aquest motiu, la gent del  MALL hem considerat que és el moment de tornar-se a plantejar aquesta qüestió. Però en cap moment ho volem fer donant un xec en blanc. Ho volem fer  fidels al nostre ideari polític: millorar la nostra democràcia, millorar la participació ciutadana, millorar la transparència informativa de les institucions públiques, millorar la justícia social i la igualtat d'oportunitats, millorar els serveis públics com un dret fonamental, millorar la conservació ambiental del nostre territori, etc. Temes aquests que només estan defensant les persones d'esquerres i no pas els actors econòmics, financers i polítics que governen actualment Catalunya.

Considerem que el camí ha de ser clar: cap a la independència de Catalunya des d'un posicionament d'esquerres. I davant l'oferiment que ens ha fet aquests darrers dies la CUP, i tenint en compte que va ser la CUP d'Arbúcies qui ens apadrinaren i assessoraren en la nostra aventura municipalista  l'any 2003, l'assemblea del MALL ha decidit adherir-se a la candidatura de la CUP dintre del paraigües d'Alternativa d'Esquerres.
 
> i aquí TENIU links d'interes de la campanya de la CUP
> la pàgina web de la CUP
http://www.unitatpopular.cat/
> link al programa electoral
http://www.unitatpopular.cat/programa/programa
> presentació a Cardedeu (a l'inici avanceu fins al minut 25 aproximadament)
> David Fernandez (cap de llista per BCN), parlament presentació a BCN
> al banner desplegable (a sota) es pot clicar per altres parlaments i per veure el magnífic ambient a la presentació de Barcelona, ple de gom a gom amb unes 700 persones que no van poder  entrar!!